2013.10.26. 14:00 facipo

... Eszmeralda megbökött...

... jelezte, hogy szívesen lefeküdne velem. Gondolom, másoknak sem újdonság. De ma reggel azért egy kicsit elgondolkodtam rajta, hogy először is ki ez az Eszmeralda, Vivien, Lujzika, satöbbi, akik a fogalmam sincs hol bökdösnek, és lefeküdnének velem. 

Azért bevizualizáltam a szituációt, amikor valami gizella ilyen szándékkal közeledik az ágyam felé. Mindjárt két opcionális lehetőség merült fel bennem, hátul a vezérhangya rajzolja is a folyamatábrát az "if" és "or" helyzetre. Verzió 1, úgy rúgom szájba, hogy orbitális pályára áll, és kitakarja Hubble felvételein a R129-es kisbolygót.

Verzió 2, felkenem a falra, mint a folyékony tapétát, leglettelem, és lefestem fehérre.

Egyetlen szerelmemmel már több alkalommal egyeztettünk, ő is szokott ilyen leveleket kapni, és többnyire ugyanazok a gizellák akarják őt is, akik engem. (értem én, spam, körlevél blablabla). Megjegyzem, ha életkémre nyomulna rá egy ilyen valami, akkor a fent leírt verziók a végtelenségig bővíthetők határtalan kreativitásomnak hála.

Úgyismint: szájonverem egy kukafedéllel, rázárok egy 200 literes műanyaghordót, lefestem sárgára, és eladom egy észak norvég olajfúrószigetre bólyának, satöbbi...

Nem tudom, hogy összességében mennyire hatékony ez a marketing módszer, hivatalos statisztikák szerint az idegeneknek kiküldött e-mailek 2%-at nyitják ki, és a kinyitott levelek közül átlagosan 0,5-1%-os a találati arány, vagyis annyian kattintanak a levélben küldött linkre, ahol 98-98,5%-os az oldalelhagyási arány, vagyis mindössze 1,5-2% fog tovább nézelődni az oldalon. ez brutálisan magas számot feltételez a kiküldött e-mailek tekintetében, de biztosan megéri még így is, hiszen küldik rendszeresen, avagy próbálkoznak. De, amíg valóvilág szereplőket effektív teljesítmény nélkül sztárként kezelnek, semmin nem csodálkozom...

Szólj hozzá!

Címkék: marketing celeb e-mail gizella űrtávcső bök megbökött kukafedél


A bejegyzés trackback címe:

https://facipo.blog.hu/api/trackback/id/tr45600216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása