2013.08.30. 14:30 facipo

... beszorult a vezerhangya ...

... hat be, takarosan. Tegnap este ota minden kapalozasa hiaba, nem szabadul; ezert szorult helyzetebol, valamelyik idegpalyara konyokol, fejet a tenyerebe tamasztja, es tolja a szoveget elore, mikozben pofakat vag. De nem akarmilyen szoveget, es nem akarmilyen pofakat... 

Ez a vezerhangya az en vegzetem. Egyszeruen nem hagy felnoni, es kihasznalja a lehetoseget, hogy elbambulok, na olyankor kihallatszik a fejembol a hulyeseg.

Most eppen indulas elott vagyok par oraval. Haza. Leanygyermekem koltozik a kollegiumba, ugyhogy erosen gondolkodom azon, hogy a kovetkezo autom valami nagyobb kell legyen, mondjuk egy Volvo FH 12. (gugli a baratod  :P ... az enyem is az volt, mert magamtol nem tudtam volna pontos nevet ideirni :P)

Szoval koltozik. Harmadik eve azon gondolkodunk, hogyan lehetne kerekeket szerelni a haz ala, de felo, hogy az autopalya felhajtoknal meg tulmereteskent sem fernenk el, arrol nem is beszelve, kanyarodni is eleg rossz lehet vele, figyelni kell, hogy a sufni el ne csuszkaljon. Arrol meg vegkepp fogalmam sincs, hogy a bazilika elotti lampanal hogyan allnek meg az emelkedon ugy, hogy a kutyaol ne pont a bazilika ajto elott legyen, es az illetekes reverendas ki ne atkozzon az egyhazbol.

Mindegy, legfeljebb kipakolok mindent a csomagtartobol, beleertve a szonyeget is, azzal is 5 mm-rel tobb hely marad a nehany aprosagnak, amit egy tinilany (akit egyebkent imadok) magaval visz a koliba :)

... na majd jovok meg, most elmegyek meditalni... 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://facipo.blog.hu/api/trackback/id/tr485484830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása