Friss topikok

2009.07.06. 10:31 facipo

faciposok mezitlab

Luminosity Beach Festival.

Allitolag a legnagyobb trance fesztival errefele a faciposok orszagaban. En a magam reszerol nem nagyon rajongom a stilusert, egyszeru oknal fogva: nem tudom megkulonboztetni egymastol a zeneket.

Mindenesetre valami ilyesmit egyszer szerintem mindenkinek latni kell. Rengeteg ember a tengerparti klubban, joreszt papucsban vagy mezitlab. Nincs rongyrazas, vilagmarkak villogtatasa, egymas lenezese a kulseje, oltozkodese miatt, es kozben ket szinpadon vilagszerte ismert nevek tekergetik a potmetereket.

Kb delutan hatkor erkeztunk, kis halvacsora egy mobil kajaldaban. Ezekben az a jo, hogy az ember tudja: a mindenfele herkentyuk es halak nehany oraja meg biztosan a vizben uszkaltak.

Errefele nyaron kb fel 12-ig vilagos van, a nap 11-korul tunik el az egrol, es kb fel ora alatt all be a sotetseg. De a sotetseget megelozi meg egy furcsa jelenseg: bevorosodik az eg. A szinpadokon tancolo fenyek, az Eszaki tengerbe buko nap, a tomeg frenetikus latvany.

A legerdekesebb: hiaba fujta el a sos szel a jofajta helyi kornyezetvedo cigaretta illatat, azert az emberek a tancterek kozeperol is kepesek voltak 4-5 metert setalni a kukaig, nem dobaltak szejjel a muanyag poharakat...kiveve azt a ket cseh fiatalembert, akitol csak egy lepesnyire volt a szemetes edeny. Ugy latszik, ez kozep-kelet europai hozomany. Ilyenkor erzem azt, mi az a kulturalis szakadek.

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://facipo.blog.hu/api/trackback/id/tr291229297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása