Friss topikok

2012.02.22. 22:23 facipo

Indul a holland

 Mint mar azt a korabbiakban elmeseltem, jelenleg 3 orszagban zajlik az eletem, munkam Hollandiaban es Angliaban, a csaladom Magyarorszagon van.

Minap bevasarlo kozpont parkolojaban ulok az automban, eszegetem a zsomlebe zart patkanyt a Burger Kingbol, bamulok kifele a fejembol. Kepzelj el egy budaorsi TESCO parkolot szorozva 3-mal. Az egesz parkoloban all 3 auto az enyemmel egyutt. Csaj kibilleg, beul a kisautojaba, indit, gazt ad, es ezzel a lendulettel telibever egy villanyoszlopot.

Kiszallok, kerdem rendben van-e. Csaj valasza, ez az elobb meg nem volt itt. Nem. A villanyoszlop fogta magat, es elozetes figyelmeztetes nelkul orvul kinott a foldbol, mikozben magara oltott egy 3 negyzetmeteres pink tablat, amin a parkolo sor szama van.

No Comment!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://facipo.blog.hu/api/trackback/id/tr474176126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása