Friss topikok

2009.07.01. 01:54 facipo

porcelan facipo

Hattal nem kezdunk mondatot. Ha'ttal sem. Megerkezett mar ismeros jovoltabol a magyar billentyu, de egyreszt meg lusta voltam kikapcsolni a gepet, masreszt meg amikor nem voltam lusta, akkor nem lehetett, mert ez osztja a netet. Multiszabvany es company policy: akarmilyen routerrel am nem lehet osztani, tessek toluk megvenni. Megvettuk. Eppen ideje volt. Ja, a router azota csak van, nem oszt. Max a helyet az asztalomon. Meg kisebbekre. Pedig "dradloos" embernyelven: wireless.

Ja, hogy miert porcelan facipo? Csak ugy. Van olyan. Lenn a kandallo parkanyan tartok egyet, a ket delfti golyo mellett.

Miert blog es miert itt?

Haaaat. Blog mindig volt evekig, aztan ido nem ra, most ido is van, gep is van, net is van, meg munka is szakadasig. De a blog jo. Nem minden blog. Csak az, amit nem programoztak felre a kollegak.

Miert itt: mert ugy fest, ezt nem programoztak felre. Amugy meg miert ne.

Az igazsag az, hogy mindenfele mertekekkel merve is illendo lenne aludni menni, de persze ahhoz nem kellett volna dacbol meginni 45 perce egy dupla adag presszokavet. Altalaban nem dacbol iszom, hanem mert szeretem. Most meg csak azert ittam, mert ki akartam menni cigizni az udvarra, es unalmas egyedul cigizni meg az udvaron is. A kavesbogrevel meg elfoglaltsag van. Kozben ket szomszeddal arrebb hazibuli volt, a szomszedban lako fiatalember meg benezte a zajforrast, ugyhogy kave nelkul sem lett volna unalmas, mert 2-3 nyelven probaltuk egyeztetni, hogy kinek az osi mesterseget uzo anyukajat kell szidni ejfel utan hetkoznap. Az o nyelven ez kb ennyi: "rot op" meg "verdomme", az enyemet nem irom, az tudja mindenki, aztan meg nem biztos, hogy eleg lenne ra az ejszaka. Vegul angolul jottunk megegyezesre. Amikor belatta, hogy egyedul az udvaron, a tarsasagomban egy doboz Marlboroval nemigen zajongok. Hacsak nem orultem meg. Vagy o. Mert egy embert lat es 15-ot hall.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://facipo.blog.hu/api/trackback/id/tr721219192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása